Miniséria The Walking Dead: Michonne odštartuje už vo februári

0

Telltale Games sa počas tohtoročnej akcie The Games Award 2015 okrem predstavenia nového titulu predviedla aj trailerom na trojdielnu minisériu The Walking Dead: Michonne. Tento standalone sa bude odohrávať medzi prvou a druhou sériou z tohto univerza.

Hráči sa pozrú na to, čo sa dialo keď sa oddelila od Ricka, Ezekiela a ostatných členov skupiny. Okrem toho zistíme aj dôvod odchodu a napokon aj dôvod spätného pripojenia sa k skupine. Ide o časovú líniu, ktorá sa odohráva medzi komiksami číslo 126139. Svoj hlas hrdinke Michonne prepožičala herečka Samira Wiley, ktorú môžete poznať z obľúbeneho seriálu Orange is the New Black.

The Walking Dead: Michonne vyjde vo februári 2016 pre PC, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, iOS a Android.

Zdroj: vg247.com

Reklama:
728x90
loading...
Share.

O autorovi

"The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do." Spoluzakladateľ webu a zástupca šéfredaktora. Žurnalistike sa aktívne venujem štyri roky, na webe sa starám hlavne o kategóriu šport, film a hry.

Komentuj

Mohlo by ťa zaujímať

Vedci prišli na spôsob ako pomocou elektriny znížiť obsah tuku v čokoláde

Každý producent čokolády potvrdí, že vyrobiť chutnú a kvalitnú čokoládu, ktorá by navyše bola ešte aj nízkotučná, je veľmi ťažké. Tuk obsiahnutý v kakau je práve tá zložka, ktorá robí čokoládu počas jej výroby krásne tekutú. V snahe znížiť často až priveľký obsah tuku v tejto maškrte, fyzici z Temple University veria, že našli ten správny spôsob. Kľúčom by podľa nich mala byť elektrina. Ako sa uvádza v správe, ktorú nedávno uverejnili v Proceedings of the National Academy of Sciences, pomocou procesu zvaného elektro reológia dokážu znížiť obsah tuku čokolády, pričom si stále zachová svoju tekutú formu. Za normálnych okolností je obsah tuku niekde medzi 40 – 60 %, no pomocou tejto technológie ho dokážu znížiť na 37% a stále so zachovaním rovnakých vlastností. Aj keď na svoj výskum dostali vedci grant od „čokolády Mars“, nie je známe či sa táto čokoláda bude aj komerčne predávať. Faktom však ostáva, že aj napriek zníženému obsahu tuku, stále to bude pomerne vysoko kalorická pochúťka s rovnako vysokým obsahom cukru, čiže hovoriť o zdravej čokoláde pravdepodobne nebude celkom na mieste. Zdroj: sciencemag.org