Muž si kúpil topánky a na jeho prekvapenie podrážka necháva odtlačok hákového kríža

0

Ak si kupujete nové topánky, mali by ste byť ozaj obozretný. Nie vždy je správna farba a veľkosť jediný parameter, na ktorý musíte dávať pozor. Niekedy je dôležité všímať si aj to, aký odtlačok nechávajú na zemi v prípade mokrého počasia alebo snehu.

To je aj prípad muža, ktorý na sieti Reddit vystupuje pod pseudonymom FRSHFSHFCKR. Na stránke Amazon si kúpil zimné vojenské topánky Polar Fox. Po rozbalení škatule sa však jeho radosť veľmi rýchlo premenila na obavy, pretože podrážka týchto topánok zanecháva stopu s hákovými krížmi. Našťastie si to všimol zavčasu, teda kým ho niekto stihol obviniť zo šírenia a propagovania fašizmu.

Zdroj: boredpanda.com

Reklama:
728x90
loading...
Share.

O autorovi

Som človek, ktorý tento web založil, a ktorý verí, že vytrvalosťou a tvrdou prácou sa dajú (aj na Slovensku) dosiahnuť veľké veci...

Komentuj

Mohlo by ťa zaujímať

Prečo je ananás aj chutný, aj nechutný

Ananás je delikátne ovocie a pri príprave jedál má mnoho využití: cestovinové omáčky, pizza, ovocné šaláty a niektorí veria, že má svoj význam aj v medicíne. Tiež vieme, že piña colada by bez ananásu bola len "colada" a nemala by tak sviežu chuť, takže ananás ocenia aj barmani (a tiež alkoholici). No ak konzumujeme čerstvý nekonzervovaný ananás, už po pár kúskoch máme divný pocit v spojitosti s našimi boľavými perami. Nie je to vôbec abnormálne a ak aj vás podobne "štipkajú" pery, tak nie ste sami. Podľa IFLScience existuje dôvod, prečo aj napriek dobrej chuti ananásu jeho ďalšie zložky spôsobujú nepríjemný pocit na jazyku a na perách. Zistilo sa, že ananás obsahuje bromelaín -- zmes enzýmov, ktoré pomáhajú tráviť bielkoviny. Napriek tomu, že bromelaín je známy svojou protizápalovou liečbou a má aj ďalšie zdravotné výhody, keď príde do kontaktu s citlivou pokožkou, a to hlavne v okolí úst, poškodí bielkoviny tkaniva a spôsobí tak bolesť a zápal. Za zaujímavý fakt o ananásoch môžeme považovať jeho import do Európy v roku 1943. V Európe sa ale nedal pestovať, pretože ananás potrebuje tropické podnebie, a tak sa pre nás stal veľkou vzácnosťou. Od tej doby vypuklo u umelcov niečo ako ananásová mánia: tento druh ovocia čoraz častejšie a častejšie zakomponovávali do svojich umeleckých diel. Zdroj: hellogiggles.com