„Sociálne média nie sú reálne“, tvrdí 18-ročná hviezda internetu s pol miliónom fanúšikov

0

18-ročná internetová hviezda, Essena O’Neill, sa rozhodla radikálne zmeniť svoj postoj k životu. Vďaka popularite na internete, obzvlášť na sociálnej sieti Instagram nemala problém zarobiť niekoľko tisíc dolárov mesačne. 27. októbra sa však zobudila a urobila ráznu zmenu vo svojom živote.

Na jej konte mala viac ako 580 000 fanúšikov a každý, kto ju poznal, ju považoval za internetovú celebritu. Na svojom YouTube účte mala 260 000 odberateľov a niečo viac ako 60 000 ľudí ju sledovalo aj na Snapchate.

V tento osudný deň si však uvedomila, že život na „sociálnych médiách nie je skutočný život“. A tak za deň zmazala všetkých svojich viac ako 2 000 fotiek a spustila novú stránku s názvom „Let’s Be Game Changers.”

„Bez toho, aby som si to uvedomila, strávila som väčšinu môjho života sledovaním či si ma niekto označil alebo komentoval môj fyzický vzhľad. Sociálne média a obzvlášť tak ako som ich používala ja, nie sú reálne. Je to systém založený na laikoch, pozretiach, priateľoch a pod. “

Viac o jej dôvodoch tejto zmeny v nasledujúcom videu.

Zdroj: elitedaily.com

Reklama:
loading...
Share.

O autorovi

Som človek, ktorý tento web založil, a ktorý verí, že vytrvalosťou a tvrdou prácou sa dajú (aj na Slovensku) dosiahnuť veľké veci...

Komentuj

Mohlo by ťa zaujímať

Grilovanie na sopke? Prečo nie

Chutné jedlo sa dá pripraviť aj netradičnou formou. Trebárs aj grilovaním na sopke. Práve to je heslom reštaurácie El Diablo nachádzajúcej sa na španielskom ostrove Lanzarote, ktorá pripravuje jedlo pomocou geotermálneho tepla vychádzajúceho priamo z reálnej sopky. http://highlife.sk/wp-content/uploads/2015/08/This-Restaurant-Will-Cook-Your-Food-by-a-Volcano-6-1024x640.jpg Hlavnú funkciu kuchyne zabezpečuje gril, ktorý je zložený z deviatich vrstiev tvrdého kovu, a šesť stôp pod ním sa nachádza vyvierajúca láva. Jej teplota je vždy nad 450 stupňov Celzia. Sopka je považovaná za aktívnu, preto niektorí sa obávajú, či nedôjde k erupcii, ale vedecký tím plne podporuje túto novú kulinársku metódu. Podľa ich tvrdení je to málo pravdepodobné, pretože k jej poslednej erupcii došlo v roku 1824. Výhodná je tiež poloha a umiestnenie reštaurácie v národnom parku Timanfaya, z ktorého je skvelý výhľad na Ohňové hory. Nečudo že je obľúbeným cieľom pre množstvo turistov. Tento geniálny nápad zrealizoval miestny architekt César Manrique. Ak by ste mali záujem podniknúť toto leto niečo netradičné, určite navštívte reštauráciu na španielskom ostrove. Avšak pripravte si tučnú peňaženku, pretože len za prehliadku sopečného grilu si účtujú 50 €. http://highlife.sk/wp-content/uploads/2015/08/This-Restaurant-Will-Cook-Your-Food-by-a-Volcano-1-916x1024.jpg http://highlife.sk/wp-content/uploads/2015/08/This-Restaurant-Will-Cook-Your-Food-by-a-Volcano-12-1024x766.jpg http://highlife.sk/wp-content/uploads/2015/08/This-Restaurant-Will-Cook-Your-Food-by-a-Volcano-7-1024x768.jpg http://highlife.sk/wp-content/uploads/2015/08/This-Restaurant-Will-Cook-Your-Food-by-a-Volcano-5-1024x640.jpg Zdroj: ealuxe.com